DEMOKRATİK BİR SEÇİM İÇİN: İZMİR BTK'YA ADAYIM

DEMOKRATİK BİR SEÇİM İÇİN: İZMİR BTK'YA ADAYIM

DEMOKRATİK BİR SEÇİM İÇİN: İZMİR BTK'YA ADAYIM
24 Eylül 2025 - 22:34

Üç yılda bir gerçekleşen TÜRSAB bölge temsil kurulları seçim takvminin açıklanmasıyla başkan adaylıkları gelmeye devam ediyor. şuana kadar üç liste adaylık açıkladı. İzmir ve Manisa illerini kapsayan Bölge Temsil Kuruluna bağlı yaklaşık 800 acente bulunuyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği yönetim kurulu üyesi Engin Ceylan'ın Mavi Liste ile İzmir BTK için başkan adayı olduğunu açıklamasının ardından Emre akar'da adaylığını ilan etti.. 

Başkan adayı Akar, paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
İzmir ve Manisa ilimizde faaliyet gösteren TÜRSAB Üyelerinin şeffaf ve adaletli yönetim için birlik olma zamanın geldiğini, bu bilinçle tüm meslektaşlarımıza eşit imkanlar sağlamak için ve seçimlerin en az 2 listeli olmasının demokrasinin gereği olduğunu savunuyor, 2 Ekimde yapılacak olan BTK Başkanlığı için Beyaz liste olarak secime gireceğimizi bildiriyoruz.
2 Ekim Perşembe Beyaz Listede Buluşuyor ve Adaylığımı açıklıyorum.
Saygılarımla;
Emre AKAR


Değerli Meslektaşlarımız,

Seyahat acentacılığı mesleğini daha güçlü, daha saygın ve daha sürdürülebilir bir geleceğe taşımak için TÜRSAB İZMİR BTK BAŞKANLIĞINA aday olup, ekip olarak yola çıkmış bulunuyoruz.

Bu yolda yalnız değilim; sektörün farklı alanlarında deneyim kazanmış, vizyon sahibi, çözüm odaklı ve mesleğine gönül vermiş değerli yol arkadaşlarımızla birlikte sizlerin karşınızdayız

ENGİN CEYLAN
TÜRSAB İZMİR BTK BAŞKAN ADAYı
-


ESKİ BAŞKAN HAKKI KARADEVECİ YENİDEN ADAY
Geçmiş dönemde Ege BYK'da başkanlık görevini yürütmüş olan, Karadeveci turizmin sahibi İ. Hakkı Karadeveci'de adaylığını açıkladı. Karadeveci yaptığı açıklama ise şöyle;
Değerli Meslektaşlarım,

02 Ekim 2025 tarihinde İzmir ve Manisa’daki acentalarımızla birlikte TÜRSAB İzmir Bölge Temsil Kurulu’nu belirleyecek ve yapılacak olan seçimde değişimleri sağlayacak, mesleki geleceğimizi güvence altına alacak etkin ve saygın bir yönetimin seçimini yapacağız.

Tercihlerimizde arkadaşlık, kişisel dostluklar, hemşerilik, takımdaşlık yerine mesleğimizi geleceğe güvenle taşıyacak, mesleğimizin toplam gücünü ortak akılda buluşturacak, katılımcılığı esas alan vizyoner, etkin, üretken, saygın, sonuç odaklı çalışmalar yapacak, inandığımız yönetimin aday kadrolarını tercih etmeliyiz.

Temsil ettiğim Karadeveci Grubu; 1942 yılından itibaren taşımacılık konusunda büyük bir tecrübeye sahip olarak ilerlemiş ve bu birikim ile Türkiye başta olmak üzere, Avrupa ve BDT ülkelerindeki ilgili firmalarla yaptığı anlaşmalar uyarınca, yabancı ve yerli misafirlerine kongre, toplantı, özel organizasyonlar, incentive ve geniş araç filosuyla her düzeyde taşıma ve kiralama hizmetlerini sunan bir profil belirlemiştir.

Ayrıca geçmiş dönem TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu başkanlığımda olduğu gibi, yukarıda özetlediğim mesleki tecrübem ile kurum tecrübemi birleştirerek, hiçbir meslektaşımı ayırmadan, gücendirmeden hizmet edeceğime emin olunuz.

Tüm samimiyetimle inandığım, mesleğimize hizmet nöbeti olan bu göreve, TÜRSAB İzmir Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı’nda hizmet etmek üzere, güveninize talip olduğumu takdirlerinize sunarım.

İzmir ve Manisa turizmini birlikte ileri taşıyalım; kalite, güven ve misafirperverlik bizim rehberimiz olsun.

Saygılarımla,
İsmail Hakkı KARADEVECİ
TÜRSAB İzmir Bölge Temsil Kurulu Başkan Adayı
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum